DUTCHWEEK ITALIA

13 t/m 17 maart 2019

DUTCHWEEK ITALIA

Dutchweek Italia is hét snow event voor iedereen die van wintersport en een gezellig feestje houdt. Dutchweek Italia vindt plaats in Sauze d’Oulx, een gastvrij dorp dat onderdeel is van het fantastische gebied Via Lattea. Ben jij 30 jaar of ouder, hou je van een sneeuwzekere wintersport vol met gezellige feestjes en heerlijk Italiaans eten? Dan is Dutchweek Italia echt wat voor jou!

“Bij Dutchweek Italia draait alles om wintersporten, fantastisch eten, lekker drinken, saamhorigheid én gezellige feestjes met Nederlandse DJ’s én live artiesten met internationale allure”

Een stijlvol evenement in de Italiaanse sneeuw voor elke wintersporter boven de 30 jaar! Overdag kan je je uitleven op de mooie brede pistes die het gebied Via Lattea te bieden heeft. Je kunt heerlijk lunchen bij Monte Triplex of Capanna Kind terwijl je luistert naar de lekkere tunes van de DJ en de saxofonist die rondloopt. Rond een uur of drie ’s middags hoor je van ver al de vette beats van het eerste feestje van de dag, de Snowparty midden op de pistes van Sauze d’Oulx, bij Capanna Kind.

Hier kan je tot half zeven dansen met de voetjes in de sneeuw, waarna je de laatste afdaling maakt naar het dorp en zo The Village Cafe in rolt om daar verder te feesten op de echte Tiroler manier: Après-ski! Daarna kun je heerlijk gaan eten bij één van de fantastisch authentieke Italiaanse restaurantjes die Sauze d’Oulx te bieden heeft, gastvrijheid to the max gegarandeerd.

Om de dag helemaal af te maken, ga je na het eten nog met de voetjes van de vloer in club Miravallino, waar het feest nog tot in de vroege uurtjes doorgaat! Een perfecte mix tussen sportief en gezellig bezig zijn tijdens deze superactieve break van Dutchweek Italia.