DUTCHWEEKEND ITALIA

18 t/m 21 januari 2017

DUTCHWEEKEND ITALIA

Dutchweekend Italia is hét snow event voor iedereen die van wintersport en een gezellig feestje houdt. Dutchweekend Italia vindt plaats in Sauze d’Oulx, een gastvrij dorp dat onderdeel is van het fantastische gebied Via Latea. Ben jij 30 jaar of ouder, hou je van een sneeuwzekere wintersport vol met gezellige feestjes en heerlijk Italiaans eten? Dan is Dutchweekend Italia echt wat voor jou!

“Bij Dutchweekend Italia draait alles om wintersporten, fantastisch eten, lekker drinken, saamhorigheid én gezellige feestjes met een Hollandse touch”

Een stijlvol evenement in de Italiaanse sneeuw voor elke wintersporter boven de 30 jaar! Overdag kan je je uitleven op de mooie brede pistes die het gebied Via Lattea te bieden heeft en rond een uur of twee ’s middags hoor je van ver al de vette beats van het eerste feestje van de dag, de Snowparty midden op de pistes van Sauze d’Oulx, bij Capana Kind.

Hier kan je tot een uur of zes dansen met de voetjes in de sneeuw, waarna je de laatste afdaling maakt naar het dorp, en zo The Village Cafe in rolt om daar verder te feesten op de echte Tiroler manier: Après-ski! Hierna kun je heerlijk gaan eten bij een van de fantastisch authentieke Italiaanse restaurantjes die Sauze d’Oulx te bieden heeft, gastvrijheid to the max gegarandeerd.

Om de dag helemaal af te maken, ga je na het eten nog met de voetjes van de vloer in club Miravallino, waar het feest nog tot in de vroege uurtjes doorgaat! Een perfecte mix tussen sportief en gezellig bezig zijn, tijdens deze superactieve break van Dutchweekend Italia.

video-play-button