DUTCHWEEK NORWAY

18 t/m 22 april 2018

DUTCHWEEK NORWAY

Op zoek naar meer avontuur tijdens het skiën en snowboarden? Check dan het programma van Dutchweek Norway – Fjord & Ski Adventure. Vier dagen vol met sneeuw, wind en water to the max in het weergaloze landschap van Noorwegen. Dutchweek Norway vindt plaats van woensdag 18 t/m zaterdag 21 april in 2018.

De uitvalsbasis voor Dutchweek Norway is het Myrkdalen Resort, een mooi opgezet hotel en appartementencomplex waar drie verschillende restaurants onderdeel van uitmaken. De drankjes zijn redelijk geprijsd (één vaasje bier kost ongeveer € 4,- en een groot glas goede wijn ongeveer € 7,-), het eten is van een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, de mensen zijn gastvrij en alles is behoorlijk nieuw, luxe en het is er meer dan aangenaam vertoeven.

“Bij Dutchweek Norway draait alles om het avontuur, fantastisch eten, lekker drinken, saamhorigheid én gezellige feestjes met Nederlandse DJ’s en artiesten van internationale allure”

Het basispakket omvat: transfer van en naar de luchthaven in Bergen, je overnachtingen, bij overnachting in het hotel ook je ontbijt, je skipas, een 3-gangendiner in het luxe hotelrestaurant, een uitgebreide barbeque onder aan de piste, vier dagen après-ski, vier leuke club avonden in het resort én een onvergetelijke ervaring.

Daarnaast kun je kiezen voor de volgende extra’s, wij zijn zelf afgelopen april in dit gebied geweest en zouden je aanraden echt voor de full package te gaan, het is allemaal even gaaf om te zien en doen:

  • Voss Vind: skydiven in de windtunnel, wij verzorgen het vervoer van en naar de windtunnel en zorgen voor wat ontspannen tunes voordat je de duik gaat nemen. Supergave ervaring!

voss-wind

  • Fjord Safari: Je transfer van en naar het startpunt is inbegrepen. Over je skikleding heen krijg je nog diverse beschermlagen aan, dus koud ga je het zeker niet krijgen, geweldig sowieso wél! Met een rib door de fjorden rondom Flamm scheuren, op zoek naar Ragnar Lothbrok en consorten. De opnames van de serie Vikings hebben in deze fjorden plaatsgevonden en behoren tot het Wereld Erfgoed, dit moet je gezien hebben.

fjord-safari

  • Viking dinner: Na de Fjord Safari is er de optie voor een echte Vikingproeverij waarbij je bij elk gerecht een bijpassend zelfgebrouwen biertje krijgt. Een ware smaakexplosie die je eet in een authentiek Vikinghuis!

viking-dinner

  • Toerskiën/boarden: pak je lunchpakketje in en ga op pad met een van de gidsen. Wandel naar boven via een onbetreden route, met je speciale toerski’s aan of je board op je rug. Ski of board naar beneden over ongerepte sneeuw, first tracks zoals je ze nog niet eerder hebt getrokken….

ski-tour

  • Off-piste tour: ga op weg met een van de vele gidsen en doorkruis het hele gebied. Zelfs in april valt er vrijwel dagelijks verse sneeuw en je kunt in dit gebied tot ver in mei prima skiën en boarden.