DUTCHWEEK SAALBACH

20 t/m 24 maart 2019

DUTCHWEEK SAALBACH

Hou jij van wintersport én van een feestje?! Dan is Dutchweek Saalbach hét snow event voor jou! Een spetterend en stijlvol evenement met de echte Oostenrijkse charme. De vijfde editie van Dutchweek Saalbach vindt plaats van 20 tot en met 24 maart 2019. Boek snel, want dit evenement wil je echt niet missen!

“Dutchweek Saalbach, een spetterend evenement met Nederlandse DJ’s en artiesten van internationale allure, in de sneeuw, voor wintersporters die houden van een goed feestje”

Na vier geweldige edities van Dutchweek Saalbach, zal in maart 2019 het mooie Oostenrijkse Saalbach voor de vijfde keer oranje kleuren.
Dutchweek Saalbach is de perfecte locatie voor wintersporters die houden van de sneeuw en een goed feestje.

Tijdens Dutchweek Saalbach kun je je de gehele dag heerlijk uitleven op de piste, waarna vanuit de verte vanaf een uur of 14.00 al de heerlijke beats te horen zijn bij een van onze locaties. Wanneer je de dal afdaling hebt gemaakt kan je beneden in het dorp door feesten op de echte Oostenrijkse Après-Ski party’s. Ben je hongerig? Dan hoef je je geen zorgen te maken. Saalbach heeft verschillende leuke restaurantjes waar je terecht kan voor een heerlijk Oostenrijkse maaltijd. Krijg je echt geen genoeg van al die leuke feestjes? Dan is er nog de mogelijkheid om op verschillende plekken door te feesten tot in de vroege uurtjes.

Dutchweek Saalbach zal plaatsvinden van woensdag 20 maart tot zondag 24 maart 2019. Boek je je reis naar Saalbach bij Summit Travel, Wens Business Events, Matz Travel, SunWeb en Bizz Travel dan krijg je gratis toegang tot alle feesten tijdens Dutchweek Saalbach! Houd de site en onze facebookpagina goed in de gaten om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes omtrent Dutchweek Saalbach!

DIT WIL JE TOCH NIET MISSEN?

Boek bij Summit Travel, Wens Business Events, Matz Travel, SunWeb en Bizz Travel je reis naar Dutchweek Saalbach en zorg dat je toegang krijgt tot alle feesten tijdens het event!