Dutchweek Foute Skipakken

In Retro-skikleding de berg af

Weet je nog? De jaren ’70, ’80 en ’90? Wat een feestje was het toen! De komst van allerlei foute dansjes, heerlijke films, mooie videoclips en natuurlijk foute skipakken!

Niemand keek er van op of om! Iedereen was prachtig parellel aan het skiën in een prachtig gekleurd skipak. Hoe opvallender, hoe beter! Heb jij nog een skipak op zolder liggen? Haal deze direct uit je kast en trek hem deze winter aan. Deze oude pakken zijn niet alleen lekker warm, maar zijn naar verwachting ook weer de grote wintersporttrend van de komende jaren! Flitsend de piste af, wie wil dat nou niet?

Mocht je jouw skipak niet meer kunnen vinden, dan bestel je nu via www.fouteskipakken.nl de orgininele, retro, unieke fouteskipakken! Leuk voor de komende wintersport en ook goed te gebruiken op festivals en met carnaval.

Omdat wij het leuk vinden als heel Nederland lekker retro de berg af gaat hebben wij speciaal voor de fans van Dutchweek een kortingscode op www.fouteskipakken.nl! Met de code DUTCHWEEK2016 ontvang je t/m 30 november 10% korting op alle skipakken, jassen, broeken en schaatspakken!