OVER DUTCHWEEK

EVENEMENTENBUREAU DUTCHWEEK

“Dutchweek is het toonaangevende evenementenbureau dat met passie voor wintersport, stijlvolle feesten en evenementen organiseert met altijd een Nederlandse touch”

Dutchweek, dat begon als platform ter promotie van de slotweek in Val Thorens, is uitgegroeid tot een toonaangevend evenementenbureau voor de leukste evenementen in de sneeuw. Na 3 succesvolle edities van Dutchweekend Italia en een eerste succesvolle editie in het mondaine Saalbach, zullen ook dit jaar Dutchweekend Saalbach en Italia weer plaatsvinden.

Dutchweek richt zich op sneeuw evenementen, waar wintersport, en zeker ook spetterende feestjes, centraal staan. Snowparty’s, Après-Ski en clubbing in combinatie met sportieve wintersport maken de evenementen van Dutchweek dé perfecte wintervakantie! Tijdens de evenementen van Dutchweek zal het skigebied oranje kleuren, er wordt namelijk veel waarde gehecht aan de echte Nederlandse vibe.

Dutchweek streeft naar een brede samenwerking met iedereen die maar iets met Dutchweek van doen heeft, en zo is onze ambitie om uit te groeien tot een waar begrip in de wintersport branche.