OVER DUTCHWEEK

EVENEMENTENBUREAU DUTCHWEEK

“Dutchweek is het toonaangevende evenementenbureau dat met passie voor wintersport, stijlvolle feesten en evenementen organiseert met Nederlandse DJ’s en artiesten van internationale allure”

Dutchweek, dat begon als platform ter promotie van de slotweek in Val Thorens, is uitgegroeid tot een toonaangevend evenementenbureau voor de leukste evenementen in de sneeuw. Na vijf succesvolle edities van Dutchweek Italia, drie succesvolle edities in het mondaine Saalbach en een eerste drukbezochte editie in Gerlos, kunnen we in 2018 ook Noorwegen aan ons mooie assortiment toevoegen.

Dutchweek richt zich op sneeuw evenementen, waar wintersport, en zeker ook spetterende feestjes, centraal staan. Snowparty’s, Après-Ski en clubbing in combinatie met sportieve wintersport maken de evenementen van Dutchweek dé perfecte wintervakantie! Tijdens de evenementen van Dutchweek zal het skigebied oranje kleuren, er wordt namelijk veel waarde gehecht aan de echte Nederlandse vibe.

Dutchweek streeft naar een brede samenwerking met iedereen die maar iets met Dutchweek van doen heeft, en zo is het onze ambitie om uit te groeien tot een waar begrip in de wintersport branche.