PARTNERS
SPONSOR

Een nieuw mooi merk heeft zich gekoppeld aan Dutchweek.nl! We hebben een try-out gehad in maart 2016 in Saalbach met hen en nu gaan we de komende jaren echt dik met elkaar aan de slag! Twee van de lokaties in Saalbach en Gerlos zullen powered by Sonnema zijn in 2018!!! Heel cool en wij zijn daar erg blij mee. Jullie gaan hier natuurlijk ook zeker van profiteren, bij je boeking via Summit Travel of onze andere reispartners (Wens Business Events, Matz Travel, SunWeb en Bizz Travel) krijg je namelijk een voucher waarmee je ter plaatse een Sonnema in de mix kunt halen, helemaal gratis, namens Sonnema!!!! We gaan niet alles al verklappen natuurlijk, maar er zullen nog veel meer leuke acties volgen met hen. Leuk voor ons én leuk voor jullie ;-)!

REISAGENTEN

Al jarenlang is Dutchweek in Val Thorens een begrip en biedt onze vaste reispartner Summit Travel reizen aan naar de Franse alpen. In 2012 is de samenwerking tussen Dutchweek en Summit Travel vergroot door samen een compleet nieuw event neer te zetten in Italië in het plaatsje Sauze d’Oulx. Na diverse edities in Italië zijn ook Oostenrijk en Noorwegen toegevoegd aan het lijstje.

Dutchweek is verantwoordelijk voor het complete event gedeelte en voor alle reis en verblijf wensen kan je heel goed bij Summit Travel, Wens Business Events, Matz Travel, SunWeb of Bizz Travel terecht, zij bieden een compleet arrangement aan inclusief toegang tot alle gezellige feestjes!

TECHNIEK
LOCATIE PARTNERS