PARTNERS
SPONSOR

Een nieuw mooi merk heeft zich gekoppeld aan Dutchweek.nl! We hebben een try-out gehad in maart in Saalbach met hen en nu gaan we de komende jaren echt dik met elkaar aan de slag! Een van de lokaties in Saalbach zal powered by Sonnema zijn in 2017!!! Heel cool en wij zijn daar erg blij mee. Jullie gaan hier natuurlijk ook zeker van profiteren, bij je boeking via Summit Travel krijg je namelijk een voucher waarmee je ter plaatse een Sonnema in de mix kunt halen, helemaal gratis, namens Sonnema!!!! We gaan niet alles al verklappen natuurlijk, maar er zullen nog veel meer leuke acties volgen met hen. Leuk voor ons én leuk voor jullie ;-)!

Sonnema-logo
REISAGENT PARTNERS

Al jarenlang is de Dutchweek in Val Thorens een begrip en biedt onze vaste reispartner Summit Travel reizen aan naar de Franse alpen. In 2012 is de samenwerking tussen Dutchweek en Summit Travel vergroot door samen een compleet nieuw event neer te zetten in Italie in het plaatsje Sauze d’Oulx. Na diverse edities in Italie is ook Oostenrijk toegevoegd aan het lijstje.

Dutchweek is verantwoordelijk voor het complete event gedeelte en voor alle reis en verblijf wensen kan je heel goed bij Summit Travel terecht, zij bieden een compleet arrangement aan inclusief toegang tot alle gezellige feestjes!

dutchweek-partner-summit-travel
LOCATIE PARTNERS
dutchweek-partner-saalbach
dutchweek-partner-discovery-italy
dutchweek-partners-sauze-doulx
dutchweek-partner-mangos