SKIBANEN

Aanbiedingen

SKIDÔME

Skidôme,  ooit begonnen als borstelbaan in Rucphen, was de eerste echte sneeuwbaan in Nederland. Tegenwoordig bestaat Skidôme uit twee banen, namelijk één in Rucphen en één in Terneuzen. Beide unieke sneeuwcentra waarin zij er alles aandoen om uw wintersportverwachting te overtreffen. Skidôme staat bekend om de gastgerichte omgeving, waar u direct een gezellig thuisgevoel krijgt. Dankzij een gevarieerd aanbod van lessen en cursussen, en natuurlijk vrij skiën en snowboarden, kunt u zich goed voorbereiden op een geslaagde wintersportvakantie en verlengt u het wintersportplezier.

Natuurlijk bent u voor een leuk dagje uit bij Skidôme óók aan het goede adres. Behalve skiën en snowboarden bieden zij ook andere activiteiten aan, als bijvoorbeeld icekarten en glowgolven. Zo is Skidôme van vele markten thuis!

SKIDÔME ACTIE

Ben jij een wintersporter die ook zo geniet van fantastisch eten, lekker drinken en veel gezelligheid? Dan heeft Skidôme nu dé aanbieding voor jou. Speciaal voor Dutchweekend gasten hebben we scherpe aanbieding geselecteerd, zodat jij extra voordelig van de Nederlandse sneeuw kunt genieten.

Wat houdt het in?
✔ Een 4 uurpas van € 37,50 voor € 22,50 p.p.
✔ Geldig in daluren bij Skidôme Rucphen en Terneuzen
✔ Niet geldig in combinatie met andere acties
✔ Exclusief materiaalhuur/borg/kledinghuur
✔ Geldig t/m 31-8-2016

Klik hier om kaarten te bestellen