Dutchweek Business locaties

Now playing Locaties

Buiten al onze toffe Dutchweek concepten bieden we ook unieke concepten en oneindige mogelijkheden met diverse event locaties waar wij mee samen werken. Zo werken wij samen met Snowworld. Een locatie die zelf ook al veel ervaring heeft met met betrekking tot grote (bedrijfs)groepen en zij bieden veel arrangementen aan. Deze arrangementen zijn zo samengesteld dat er voor ieder wat wils tussen zit! De locatie beschikt ook over vergaderfaciliteiten wat het makkelijk maakt om zowel entertainment en educatieve activiteiten te combineren.

Wil je nu echt next level gaan met je (bedrijfs)groep? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor je! Wat denk je van zeilen en dansen op geweldige driemasters! Abel Tasman & De Amazone zijn de schepen waar jij het beste (personeels)feest ooit gaat krijgen! De Abel Tasman ligt in het Markermeer in Amsterdam en De Amazone hier in Rotterdam. Buiten feesten en dansen kunnen er ook gastsprekers worden uitgenodigd en is het ook mogelijk om workshops te houden. Dit alles maakt dat de schepen dé ultieme locatie zijn voor jouw eigen event! En De Amazone biedt ook verschillende concepten aan om er een onvergetelijke herinnering van te maken. Bekijk die hieronder!

Heb je interesse in een tof concept of locatie? Neem dan contact met ons op via het aanvraagformulier om de mogelijkheden te bespreken.

A Wild Night at Sea

De gasten worden aan boord verwelkomd door de Amzones. Vanavond  wordt wat wilder dan normaal, te beginnen met wilde hors d’oeuvres en  bijpassende wijn. Vervolgens is het aanschuiven voor een heerlijk wilddiner.  Fazantensoep, konijn, hertenstoof en alle heerlijke seizoensgroenten en  paddestoelen. 

Enkele opgezette koppen van wilde beesten aan de muur en kaarsen zor gen voor nog meer sfeer. Tijdens het eten wordt de muziek verzorgd door  Jan van Rooij op zijn crazy wild piano. Gasten kunnen elke hit of evergreen  aanvragen. We sluiten het wilddiner af met een heerlijk kaasplankje. 

Er is een harde klap hoorbaar en voor wie buiten staat is een grote rook pluim zichtbaar. De gastvrouw/gastheer stelt de gasten gerust en geeft  aan dat we vanavond niet verder kunnen varen.  

De Amazone dobbert richting de wal waar het schip aanmeert.  

De gastvrouw/gastheer vertelt dat elk nadeel z’n voordeel heeft en dat we  aangemeerd zijn bij de onderzeebootloods en dat we geregeld hebben dat  we een kleine nachtelijke rondleiding kunnen krijgen. De gasten worden op  de kade opgewacht door een man in overall, laarzen en helm (met lamp je). De man vertelt heel kort waar we zijn en waar de loods vroeger voor  diende. Vervolgens opent hij de deur van de schaars verlichte loods.  De man zoekt naar het licht in een kast en schakelt kleurrijke lampen aan.  In het prachtige decor van de onderzeeloods zorgen slijptollen op metaal  voor passend sfeerlicht. Het geluid van hamerslagen en ijzeren kettingen  gaat over in heerlijke beats, er komen ondertussen meer mannen in overall  binnen die een bar optuigen (de Dr.) en de klanten van drank voorzien.  Een spot wordt gericht op een stapel pallets waarop DJ Dannic staat.  Er mag gedanst worden! 

Tegen het einde wordt aangekondigd dat er goed en slecht nieuws is.  De muziek stopt maar de Amazone is weer op volle sterkte. We varen terug  naar de Veerhaven. Onderweg kan er uiteraard nog een drankje worden  genuttigd en worden afgerekend. De gasten worden uitgezwaaid en  (gereserveerde) taxi’s of Spido staan klaar om de gasten huiswaarts te  brengen. Uiteraard wordt ook deze avond weer vastgelegd zodat men  de dag erna nog even kan nagenieten en de foto’s kan downloaden.  Uiteraard hopen we dat de foto’s hun weg vinden op social media.  

Surprise Sur Mer

De gasten, die verzocht werden in dresscode ‘Surprise’ te komen, worden  bij het Sea you soon bord gefotografeerd en welkom geheten door les  Amazones. Van de champagnemeisjes ontvangen ze een heerlijk glas  champagne en op het bovendek kan men heerlijke verse oesters krijgen  aan de bar des huitres. Vanavond zal de feestelijk geklede en uiterst  humoristische Ziya de gastheer zijn op de Amazone.  

Vanavond staat een mooi fruits de mer menu voor de gasten klaar. Bisque  met armagnac, Argentijnse garnalen, heerlijke vissen, kreeften en mosselen,  allemaal poepiechique opgediend in mooie ijsschalen en uiteraard met  heerlijke wijn.Uiteraard kunnen de schilderijen van het crustacious concept  ook hier de ruimtes in de juiste sfeer brengen.  

Tijdens het eten blijkt Ziya erg veelzijdig te zijn en draait de ultrahippe Ziya  78toerenplaten met aanstekelijke franse hiphop/lounge/jazz en vermaakt  op zijn eigen wijze het publiek. De ene keer rustig en ingetogen, de andere  keer wat uitbundiger, maar altijd afgestemd op het publiek. Hierna neemt  de dj het over. Ziya voegt zich tussen de gasten en werkt als een catalysator,  magneet zo u wilt voor de gasten die na het heerlijke diner best zin in een  dansje hebben. Bij mooi weer (en op open water) kan er ook op het dek  worden gedanst waar lampen en lasers het dek verlichten. Ziya haalt een  gouden envelop met Surprise d’Amazone erop.  

De envelop zal op het einde van de avond overhandigd worden aan Ziya’s  favoriete/best dansende/gezelligste/best geklede gasten. Dit kunnen  kaartjes zijn voor een volgende Amazone avond, maar ook een romantisch  overnachting in een B&B in de Bourgogne, open Thalys-kaarten richting  Parijs, iets In ieder geval iets waar men de volgende dag nog over praat. 

Op het dek staat ook een drukknop met het woord ‘surprise’ erop.  

Wanneer deze licht geeft en men er op drukt wordt de minibar op het  dek uitgelicht De minibar is een kleine, maar hippe, verlichte bar met hard  seltzers en posh non alcoholic cocktails. die door een enthousiaste Frans  sprekende lilliputter (wat een naar woord) worden geserveerd. Voordat we  weer een pied a terre zetten, en iedereen betaald heeft, ontvangen de  gasten bij het uit-/afzwaaien een surprise sachet. In deze goodie bag  bevinden zich heerlijke af te bakken croissantjes, confiture, een klein flesje  champagne, beurre de Bresse én een flesje water avec deux aspirines. 

Christmas at Sea

Deze versie kan zowel voor particulieren als zakelijk uitgerold worden. 

De feestelijk geklede gasten worden door de Amazones van harte welkom  aan boord geheten en de fotograaf zet iedereen op de foto. Hierbij dient het  SEA YOU SOON bord bij het hek weer als herkenbare achtergrond. Het is koud  buiten dus we gaan snel naar binnen waar de gastvrouw/gastheer de gasten  nogmaals welkom heet en een klein beetje het programma van de stijlvolle  kerstavond toelicht. De gasten krijgen ondertussen een warme beker rumchoco,  al dan niet met slagroom of heerlijke zelfgestookte Zweedse glühwein. 

Vanzelfsprekend is de boot compleet versierd met lampjes. Wat niet zichtbaar  is, is dat de traditionele lampjes elke kleur kunnen aannemen hetgeen later op  de avond bijdraagt aan de sfeer op de dansvloer. 

De gasten nemen plaats aan lange chique gedekte tafels met kandelaars en  gaan genieten van een traditioneel vijf-gangen kerstmenu in een modern jasje.  De Amazones gaan rond met heerlijke begeleidende wijnen. Op de achter grond horen we kerstnummers maar met een jazzy sausje erover. Er schuiven  een violiste, saxofonist en celliste op een stoel en zij beginnen mee te spelen.  Na enige tijd komen er Zweeds kerst-geklede zangeressen met kaarsen op hun  hoofd die enkele nummers meezingen. Na het dessert maken we ons op om  eens lekker los te gaan op de dansvloer. Uiteraard mogen de hakken uit indien  gewenst. De saxofonist speelt ter verhoging van de sfeer een paar lekkere  nummers mee. De fotograaf legt alle mooie momenten vast. 

De Amazone vaart terug naar de Veerhaven alwaar afscheid wordt genomen van de gasten. Voor wie te veel alcohol heeft genuttigd staat een (gereserveerde) taxi of Spido klaar. 

Business on Board

Met je collega’s op een mooie boot, frisse lucht, change of scenery, geest verruimende middelen in de vorm van alcoholische versnaperingen, kortom  de ideale setting om je collega’s eens op een andere manier te spreken en/of  eens te kijken hoe uitdagingen op het werk anders getackeld kunnen worden  en hoe we bijvoorbeeld in deze tijd met veranderingen om zouden moeten  gaan. De gasten worden verwelkomd aan boord alwaar een groepsfoto wordt  gemaakt. Terwijl deze foto wordt gemaakt komt de gastheer van vandaag  aangezwommen. Hij klimt aan boord alwaar hij, na ook deel te hebben  genomen aan de groepsfoto, zijn duikerspak en duikbril en snorkel afdoet.  Het blijkt niemand minder dan Maarten van der Weijden te zijn.  

Het gezelschap gaat naar binnen en krijgt een koffie, al dan niet met een  schipper bittertje ernaast. Maarten heeft zich afgedroogd en verwelkomt iedereen.  De dag bestaat uit drie delen: kompas (waar zijn we op de kaart?) weersomstandigheden (zwaar weer of wind in de zeilen? crew (wat zijn de talenten van  eenieder?) en koers (waar willen we naartoe en hoe gaan we dat doen?)  Onder leiding van Maarten die als geen ander weet wat presteren, overgave  en teleurstellingen zijn, komen collega’s dichter tot elkaar met constructieve en ogenopenende en/of creatieve oplossingen. Op deze wijze ziet men meer:  we zitten samen in dezelfde schuit. 

Na elke sessie volgt een ontspannend, gezellig of culinair onderdeel. Voor alle  onderdelen geldt: wat slaat aan bij deze groep en wat is het budget.  

Deze onderdelen kunnen bestaan uit:  

- Een businessgame 

- Open zee vissen 

- Whisky tasting 

- Crazy piano 

- Mosselavond 

- Fruits de mer 

- Krabben & Kreeften 

- Smoking Suckers Workshop 

- Captain’s Dinner 

- Scandinavian sea secrets 

Uiteraard wordt er gefotografeerd. 

Het bedrijf ontvangt enkele dagen na deze gezellige en constructieve dag  aan boord van de Amazone een grote afbeelding van de groepsfoto. Uiter aard die ene samen met Maarten nog in duikpak

 

Comedy at Sea

Op deze avond ga je een hoop lol beleven. Bij aankomst verwelkomen de  Amazones iedereen. De fotograaf zet iedereen voor het Amazone-bord  op de foto. Deze trip is bedoeld voor iedereen die gewoon weer eens lekker  wil lachen. We beginnen met een schipperbittertje dat ingeschonken wordt  door onze kleine vriend achter de Minibar. Voor wie wil, is er een lekker harinkie  dat vers voor je wordt schoongemaakt door een stoere maar knorrige visser,  en ogenschijnlijk de eigenaar van de boot (Martijn Lavrijssen). Op het dek  ontsteken de gezellige mannen van Smokin’ Suckers hun olievaten waarin  zij de heerlijkste gerechten klaarmaken: gerookte zalm, ‘s werelds beste  spareribs, black angus beefburgers, et cetera. Onvergetelijk goed bbq-voer. Martijn is de als visser verklede gastheer vanavond, hij is lomp Rotterdams,  vaak op het randje, maar hilarisch in zijn communicatie en handelen.  

Het vervolg van het entertainment kan een aaneenkoppeling van comedians  zijn of bestaan uit volgende onderdelen: 

- The Blue Flamingo 

- Crazy Piano Karaoke 

- Foute bingo 

- Comedy train 

- Belgian Beer Bar 

- Whisky tasting 

Ik denk dat Martijn in combinatie met Ziija ook zeer goed zou kunnen werken,  Alternatieve naam: Beste Maatjes 

Aan het eind van de avond rollen de kasten onde begeleiding van de Ama zones het schip af waar de gereserveerde (water)taxi op hen wacht. 

Oh by the way

We got Cookies!

Are you ok with that?

You can read our cookie policy here we promise the cookies are nice tho

Select language

en

nl

ger