EVENEMENTEN

DUTCHWEEK ZELL AM
SEE - KAPRUN

22 t/m 26 januari 2020

Dutchweek Zell am See – Kaprun is een nieuw evenement dat in 2019 voor het eerst op deze geweldige locatie plaatsvond. De tweede editie vindt plaats van woensdag 22 tot zondag 26 januari 2020. Meer informatie volgt mei/juni 2019.

MEER INFO

DUTCHWEEK
ITALIA

13 t/m 17 maart 2019

Bij Dutchweek Italia draait alles om wintersporten, fantastisch eten, lekker drinken én gezellige feestjes van internationale allure. Een stijlvol evenement in de Italiaanse sneeuw voor elke wintersporter boven de 30 jaar!

MEER INFO

DUTCHWEEK
SAALBACH

20 t/m 24 maart 2019

Een spetterend evenement met een Nederlandse touch, in de sneeuw, voor wintersporters die houden van een goed feestje. Dutchweek zoals jullie gewend zijn, alleen nu met de Oostenrijkse charme van het mooie Saalbach.

MEER INFO

DUTCHWEEK
GERLOS

27 t/m 31 maart 2019

Na twee succesvolle edities zal er ook in 2019 een Dutchweek Gerlos worden georganiseerd! De goede sfeer, feesten en schitterende pistes maken dit een event geschikt voor de echte wintersporters die ook graag een mooi feestje willen mee pakken.

MEER INFO

DUTCHWEEK
NORWAY

03 t/m 07 april 2019

Bucket list event! Op zoek naar meer avontuur tijdens het skiën en snowboarden? Check dan het programma van Dutchweek Norway – Fjord & Ski Adventure. Vier dagen vol met sneeuw, wind en water to the max in het weergaloze landschap van Noorwegen.

MEER INFO

DUTCHWEEK
VAL THORENS

27 april t/m 04 mei 2019

Dutchweek Val Thorens is al jarenlang een traditie met een gouden randje! Val Thorens, het Franse mekka voor de skiër en de après-skiër. Goede sneeuw, heerlijke voorjaarszon, volle terrassen, live muziek en bruisende feesten!

MEER INFO

DUTCHWEEK DEAL

Bestel je nieuwe wintersportspullen op de website van SkiWebShop en krijg meteen een korting van 5% als je de code: dutchweek185 gebruikt!

(niet geldig op  ski’s, ski-simulatoren, sieraden en gift cards)

Kortingscode: dutchweek185