DUTCHWEEK GERLOS

28 maart t/m 4 april 2020

DUTCHWEEK GERLOS

Na een geweldig succesvolle derde editie zal er ook in 2020 een Dutchweek Gerlos worden georganiseerd en zelfs een hele week! De goede sfeer, stijlvolle feesten, geweldige artiesten, het gezellige dorp, moderne liften en schitterende pistes maken dit event geschikt voor de echte winstersporterliefhebbers die ook graag een mooi feestje willen mee pakken.
We starten op zaterdag 28 maart en de laatste feesten eindigen op zaterdagnacht 4 april!

“Dutchweek Gerlos, een end-of-season event met Nederlandse DJ’s en artiesten van internationale allure! Geweldig skigebied met te gekke feesten, daar moet je bij zijn!”

De nieuwe skilift Dorfbahn Gerlos samen met de Isskogelbahn zorgen ervoor dat de super gave feesten goed bereikbaar zijn en zo beschik je ook over nog meer wintersportmogelijkheden! Na een heerlijke dag op de piste kun je lekker aansluiten bij de snowparty op de berg, hippe house hits zullen je vanzelf de weg wijzen. Afdalend kan de Tiroler Apres-Ski niet ontbreken natuurlijk. Voor de wintersporters die niet moe te krijgen zijn gaan de feesten nog door tot in de vroege uurtjes, waarbij we kunnen verklappen dat een geweldige saxofonist wederom daar niet aan mag ontbreken, zwoele sax-klanken met vette beats maken de nachten extra lang. 

Houd de site, instagram Dutchweeknl en onze facebookpagina goed in de gaten om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes omtrent Dutchweek Gerlos!

DUTCHWEEK GERLOS: HET PROGRAMMA

GERLOS

Gerlos is aangesloten op de Zillertal Arena. Een prachtig groot wintersportgebied met maar liefst 160 kilometer piste. Door de hoge ligging is het sneeuwzeker en de moderne liften brengen je snel van de ene naar de andere kant van het gebied. Hier ligt een aansluiting op Zell am Ziller en Königsleiten. Je vindt hier pistes voor ieder niveau, snelle liften en de typisch Oostenrijkse gastvrijheid.

Ben je op zoek naar off-piste mogelijkheden, dan vind je deze rond Gerlos en op de Königsleitenspitze. Freestylers maken hun tricks in de honderd meter lange halfpipe in Gerlos en op schansen in de funparken bij de Vorkogel- en de Speedylift.

Gerlos is een ideale locatie voor een weekendje wintersport, gezien de gunstige ligging ten opzichte van de luchthaven van Innsbruck (82km).

2 X PER WEEK WEGDROMEN BIJ HET LAATSTE DUTCHWEEK NIEUWS? MELD JE DAN HIER AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
DIT WIL JE TOCH NIET MISSEN?

Boek bij Summit Travel, Wens Business Events, Matz Travel, Sunweb, Bizztravel, G2 reizen of SnowPlanners je reis naar Dutchweek Gerlos en zorg dat je toegang krijgt tot alle feesten tijdens het event!

Eigen reis al geboekt?

Koop dan je event bandje via de knop rechts!

GERLOS: HET SKIGEBIED ZILLERTAL ARENA

Het gebied Zillertal Arena omvat de dorpen Gerlos, Zell am Ziller, Wald im Pinzgau en Königsleiten. Het skigebied is zeer aantrekkelijk. Een flink aantal pistekilometers, moderne liften, goede faciliteiten en Oostenrijkse gezelligheid. De Zillertal Arena heeft vele fans die hier jaarlijks terugkeren.

In de Zillertal Arena vindt iedere wintersporter zijn lievelingspiste. De enorme brede blauwe afdaling (nr. 32) bij het Arena Center in Gerlos, of toch liever de rode Sportabfahrt (nr. 18) bij Zell im Zillertal? Het uitgebreide skigebied tussen de Übergangsjoch (2.500 m), Isskogel (2.264 m) en Königsleitenspitze (2.315 m) is uitstekend geschikt voor het maken van lange dagtochten. Daarnaast biedt de Zillertal Arena vele extra’s, zoals funparks, een racepiste waar je je tijd kunt meten en een video-afdaling. Diverse skipistes leiden je terug naar het dorp, of zelfs naar je accommodatie. Na een heerlijke dag in de sneeuw en de snowparties op de berg, kan de stijlvolle après-ski van Gerlos niet worden gemist.

GERLOS: ARRANGEMENTEN

Welke wintersportliefhebber heeft nog nooit van Gerlos gehoord? Gelegen in het hart van de Zillertal Arena. De goede sfeer, stijlvolle feesten, geweldige artiesten, het gezellige dorp, moderne liften en schitterende pistes maken dit een event geschikt voor de echte winstersporterliefhebbers die ook graag een mooi feestje willen mee pakken.

Voor het actuele aanbod van alle arrangementen kun je een kijkje nemen op de sites van onze reispartners!

DIT WIL JE TOCH NIET MISSEN?

Boek bij Summit Travel, Wens Business Events, Matz Travel, Sunweb, Bizztravel, G2 reizen of SnowPlanners je reis naar Dutchweek Gerlos en zorg dat je toegang krijgt tot alle feesten tijdens het event!

Eigen reis al geboekt?

Koop dan je event bandje via de knop rechts!

AFTERMOVIE DUTCHWEEK GERLOS 2018