DUTCHWEEK GERLOS

27 t/m 31 maart 2019

HET DORP

Gerlos is aangesloten op de Zillertal Arena. Een prachtig groot wintersportgebied met maar liefst 160 kilometer piste. Door de hoge ligging is het sneeuwzeker en de moderne liften brengen u snel van de ene naar de andere kant van het gebied. Hier ligt een aansluiting op Zell am Ziller en Königsleiten. U vindt hier pistes voor ieder niveau, snelle liften en de typisch Oostenrijkse gastvrijheid.

Bent u op zoek naar off-piste mogelijkheden, dan vindt u deze rond Gerlos en op de Königsleitenspitze. Freestylers maken hun tricks in de honderd meter lange halfpipe in Gerlos en op schansen in de funparken bij de Vorkogel- en de Speedylift. 

Gerlos is een ideale locatie voor een weekendje wintersport, gezien de gunstige ligging ten opzichte van de luchthaven van Innsbruck (82km). Dutchweek Gerlos zal plaatsvinden van woensdag 27 tot zondag 31 maart 2019.

DIT WIL JE TOCH NIET MISSEN?

Boek bij Summit Travel, Wens Business Events, Matz Travel, SunWeb en Bizz Travel je reis naar Gerlos en zorg dat je toegang krijgt tot alle feesten tijdens Dutchweek Gerlos!