DUTCHWEEK ITALIA

11 t/m 15 maart 2020

DUTCHWEEK ITALIA

Dutchweek Italia is hét snow event voor iedereen die van wintersport en een gezellig feestje houdt. Dutchweek Italia vindt plaats in Sauze d’Oulx, een gastvrij dorp dat onderdeel is van het fantastische gebied Via Lattea. Ben jij 30 jaar of ouder, hou je van een sneeuwzekere wintersport vol met gezellige feestjes en heerlijk Italiaans eten? Dan is Dutchweek Italia echt wat voor jou!

“Bij Dutchweek Italia draait alles om wintersporten, fantastisch eten, lekker drinken, saamhorigheid én gezellige feestjes met Nederlandse DJ’s én live artiesten met internationale allure”

Een stijlvol evenement in de Italiaanse sneeuw voor elke wintersporter boven de 30 jaar! Overdag kan je je uitleven op de mooie brede pistes die het gebied Via Lattea te bieden heeft. Je kunt heerlijk lunchen bij Capanna Kind terwijl je luistert naar de lekkere tunes van de DJ. Rond een uur of drie ’s middags hoor je van ver al de vette beats van het eerste feestje van de dag, de Snowparty midden op de pistes van Sauze d’Oulx, bij Capanna Kind.

Hier kan je tot zes uur dansen met de voetjes in de sneeuw, waarna je de laatste afdaling maakt naar het dorp en zo de après-ski party in rolt om daar verder te feesten op de echte Tiroler manier of een glas lekkere wijn drinkt met de DJ en live zang! Daarna kun je heerlijk gaan eten bij één van de fantastisch authentieke Italiaanse restaurantjes die Sauze d’Oulx te bieden heeft, gastvrijheid to the max gegarandeerd.

Om de dag helemaal af te maken, ga je na het eten nog met de voetjes van de vloer in club Miravallino, waar het feest nog tot in de vroege uurtjes doorgaat! Een perfecte mix tussen sportief en gezellig bezig zijn tijdens deze superactieve break van Dutchweek Italia.

DIT WIL JE TOCH NIET MISSEN?

Boek bij Summit Travel en Matz Travel je reis naar Dutchweek Italia en krijg toegang tot alle feesten en allerlei kortingen op eten en drinken tijdens het event!

Eigen reis al geboekt?

Koop dan je event bandje via de knop rechts!

DUTCHWEEK ITALIA: PROGRAMMA

2 X PER WEEK WEGDROMEN BIJ HET LAATSTE DUTCHWEEK NIEUWS? MELD JE DAN HIER AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

TIMETABLE - DUTCHWEEK ITALIA 2019

HET DORP / SAUZE D'OULX

Sauze d’Oulx is een gezellig dorpje in het uitgestrekte skigebied Via Lattea. Het ligt op 1050 km van Breda en is goed te bereiken met de auto (door Frankrijk via de Fréjus-tunnel) en met het vliegtuig (Turijn of Milaan). In het historische centrum van het skidorp Sauze d’Oulx vind je veel gezellige pubs en restaurants verspreid over typisch Italiaanse straatjes.

Vanuit Sauze d’Oulx heeft u rechtstreeks toegang tot het schitterende Via Lattea skigebied met 400 km aan pistes! Het merendeel van de pistes ligt aan de zonnige kant van het dorp. Uw skipas is geschikt voor het Italiaanse deel van Via Lattea (320 km piste). Wanneer je een skipas voor 6 dagen of meer boekt krijg je 1 dag toegang tot het Franse deel van Via Lattea (80 km piste).

Het skidorp biedt een stijlvol en bruisend uitgaansleven. Ook zijn er veel andere mogelijkheden voor na het skiën: relaxen in een wellness centrum, snowmobile tochten, fakkeltochten en bijvoorbeeld wijnproeven. Al met al is Sauze d’Oulx dus een zeer fraaie bestemming, zowel uit sportief als gezellig oogpunt. Bovendien is het nog niet ontdekt door veel Nederlanders en dat heeft ook z’n charme nietwaar?!

KORTING

Tijdens Dutchweek Italia krijg je ongeveer 15% korting op je drankjes bij Capanna Kind, Assietta, K2, Miravallino & Schuss tijdens onze programma uren op vertoon van je eventbandje. Daarnaast krijg je bij deze zaken nog eens 10% korting op je eten en zelfs 20% bij Capanna Kind’s self-service!

Bij de volgende restaurants ontvang je ook korting op je eten en drinken tijdens Dutchweek Italia op vertoon van je eventbandje:

La Grangia 10% korting

La Fontaine 10% korting

Aquila Nera 10% Korting

Capanna Mollino 10% Korting

Orso Bianco 10% Korting

Orso Bianco Refuge 10% Korting

Punto D’incontro Refuge 10% Korting

Treceira Refuge 10% Korting

Telecabar 10% korting

SKIGEBIED / VIA LATTEA

Met zo’n 400 km aan pistes is Via Lattea het grootste aaneengeschakelde skigebied van Italië. Dit gebied ligt in het noordwesten van Italië, op zo’n 80 km van Turijn (en 200 km van Milaan) en kent een maximale hoogte van 2850 meter, waarmee het (mede door de vele sneeuwkanonnen) een sneeuwzeker gebied is.

Via Lattea ligt op 1050 km van Breda en is goed te bereiken met de auto (door Frankrijk via de Fréjus-tunnel) en met het vliegtuig (Turijn of Milaan). Het liftensysteem is prima en het gebied is aantrekkelijk voor zowel beginners als gevorderden. Bekende dorpen in dit gebied: Sestriere, Sauze d’Oulx, Cesana, Claviere, San Sicario en het Franse Montgenevre. Ook hebben in Via Lattea de Olympische Winterspelen van Turijn plaatsgevonden (in 2006).

Hoogte: 1350 – 2823 meter
Pistes: 400 km: 95 km Blauw, 220 km Rood, 85 km Zwart
Skipas geldig voor het Italiaanse Via Lattea skigebied (320 km piste)
Skipassen vanaf 6 dagen: 1 dag geldig in het Franse Via Lattea skigebied (80 km)
Uitstekend geschikt voor alle niveau skiërs
Snowboard: 4 funparks
Langlaufen: 60 km loipe
Liften: 80 met 37 stoeltjes, 36 sleep, 7 cabines/gondels
Overige wintersporten: o.a. snowscooter, hondenslede, rodelen
DIT WIL JE TOCH NIET MISSEN?

Boek bij Summit Travel en Matz Travel je reis naar Dutchweek Italia en krijg  toegang tot alle feesten en allerlei kortingen op eten en drinken tijdens het event!

Eigen reis al geboekt?

Koop dan je event bandje via de knop rechts!

ARRANGEMENTEN

Het prachtige Italiaanse Sauze D’oulx zal dit jaar voor de zevende keer Dutchweek oranje kleuren. Prachtige pistes, heerlijk eten en een en al gezelligheid in dit knusse dorp!

Voor het actuele aanbod van onze arrangementen kun je een kijkje nemen op de sites van onze reispartners!

DIT WIL JE TOCH NIET MISSEN?

Boek bij Summit Travel en Matz Travel je reis naar Dutchweek Italia en krijg  toegang tot alle feesten en allerlei kortingen op eten en drinken tijdens het event!

Eigen reis al geboekt?

Koop dan je event bandje via de knop rechts!

TEASER