DUTCHWEEK ITALIA

13 t/m 17 maart 2019

HET DORP / SAUZE D’OULX

Sauze d’Oulx is een gezellig dorpje in het uitgestrekte skigebied Via Lattea. Het ligt op 1050 km van Breda en is goed te bereiken met de auto (door Frankrijk via de Fréjus-tunnel) en met het vliegtuig (Turijn of Milaan). In het historische centrum van het skidorp Sauze d’Oulx vind je veel gezellige pubs en restaurants verspreid over typisch Italiaanse straatjes.

Vanuit Sauze d’Oulx heeft u rechtstreeks toegang tot het schitterende Via Lattea skigebied met 400 km aan pistes! Het merendeel van de pistes ligt aan de zonnige kant van het dorp. Uw skipas is geschikt voor het Italiaanse deel van Via Lattea (320 km piste). Wanneer je een skipas voor 6 dagen of meer boekt krijg je 1 dag toegang tot het Franse deel van Via Lattea (80 km piste).

Het skidorp biedt een stijlvol en bruisend uitgaansleven. Ook zijn er veel andere mogelijkheden voor na het skiën: relaxen in een wellness centrum, snowmobile tochten, fakkeltochten en bijvoorbeeld wijnproeven. Al met al is Sauze d’Oulx dus een zeer fraaie bestemming, zowel uit sportief als gezellig oogpunt. Bovendien is het nog niet ontdekt door veel Nederlanders en dat heeft ook z’n charme nietwaar?!

DIT WIL JE TOCH NIET MISSEN?

Boek bij Summit Travel en Matz Travel je reis naar Dutchweek Italia en krijg gratis toegang tot alle feesten tijdens het event!