DUTCHWEEK SAALBACH

20 t/m 24 maart 2019

HET DORP

Saalbach behoort tot een van de bekendste wintersportplaatsen van Oostenrijk en heeft een hoge reputatie als het gaat om gezelligheid. Het is een mondain dorpje aan het einde van het Glemmtal en maakt deel uit van het geweldige skigebied “Skicircus Saalbach-Hinterglemm”, met maar liefst 200 km pistes. Saalbach ligt op  972 km rijden vanaf Utrecht. Het autovrije centrum van Saalbach wordt gekenmerkt door hotels, winkels en après-ski gelegenheden, waar het vanaf de middaguren optimaal genieten is.

Het skigebied waar Saalbach deel van uit maakt, biedt oneindig veel skiplezier. Het is zeer uitgestrekt en heeft veel goede après-ski mogelijkheden, in de vorm van gezellige berghutjes en restaurants. De pistes rond Saalbach en Hinterglemm zijn ideaal voor zowel beginners als gevorderden en zijn gelegen op de zuidhellingen; dat betekent veel zon! Het is mogelijk door te blijven skiën tot laat in de avond op een van de verlichte pistes rond Hinterglemm. Hier is tevens ook een verlicht funpark te vinden en enkele spectaculaire rodelbanen.

Het dorp staat al bekend om de gezelligheid en uitbundigheid en met de komst van Dutchweek Saalbach wordt het natuurlijk een nog groter feest. We zullen zorgen dat er weer een mooi programma georganiseerd wordt, zodat je volop kunt genieten, wintersporten, dansen en lol maken met andere 25-plussers. Al zin gekregen in een vakantie met de echte Oostenrijkse charme en fantastische Dutchweek feesten?

DIT WIL JE TOCH NIET MISSEN?

Boek bij Summit Travel, Wens Business Events, Matz Travel, SunWeb en Bizz Travel je reis naar Saalbach en zorg dat je toegang krijgt tot alle feesten tijdens Dutchweek Saalbach!