DUTCHWEEK VAL THORENS

28 april t/m zaterdag 5 mei 2018

SKIGEBIED / LES TROIS VALLEES

Les Trois Vallées is ontegenzeglijk het bekendste skigebied van Frankrijk. Meerdere dorpen maken deel uit van dit spectaculaire skidomein. Van ‘links naar rechts’ onderscheiden we het mondaine Courchevel, het kleinere La Tania, het chique Méribel en Méribel-Mottaret, het kleinschalige knusse Saint Martin de Belleville, het levendige Les Menuires en natuurlijk the top of the bill het bruisende Val Thorens.

Les Trois Vallées biedt alles wat een skihart begeert. Ruim 600 km enorm gevarieerde afdalingen, meer dan 200 liften en dankzij de hoge ligging geniet je tegelijkertijd van de beste sneeuw die er is. Deze bijzondere omstandigheden leveren uiteraard ook volop off-piste mogelijkheden op. In Les Trois Vallées is alles wat de wintersporter zoekt. Dat geldt ook voor de sfeer en het karakter van de dorpen.

Val Thorens bevind zich in het skigebied Les Trois Vallées. Dit zeer uitgebreide skigebied heeft 600 km pisten en 132 km loipen en is verspreid over 3 valleien. Elke vallei heeft zijn eigen identiteit en is goed bereikbaar met de auto. De pistes liggen tussen 1.300 en 3.200 meter en worden ontsloten door 189 liften.

ENKELE LES TROIS VALLEES FEITEN OP EEN RIJTJE

310 km makkelijke, 217 km middelzware & 73 km moeilijke pistes
Voor snowboarders: 8 halfpipes, 2 quarterpipes, 5 funparks & 4 boardercrosses
81 sleepliften
68 stoeltjesliften
6 kabelbanen
34 gondelliften
Geen skitrein
DIT WIL JE TOCH NIET MISSEN?

Boek bij Summit Travel je reis naar Val Thorens!