OVER DUTCHWEEK

EVENEMENTENBUREAU DUTCHWEEK

“Dutchweek is het toonaangevende evenementenbureau dat met passie voor wintersport, stijlvolle feesten en evenementen organiseert met Nederlandse DJ’s en artiesten van internationale allure”

Dutchweek, dat begon als platform ter promotie van de slotweek in Val Thorens, is uitgegroeid tot een toonaangevend evenementenbureau voor de leukste evenementen in de sneeuw. Met de primeur in Zell am See – Kaprun in januari, na zes succesvolle edities van Dutchweek Italia, vier succesvolle edities in het mondaine Saalbach, een tweede drukbezochte editie in Gerlos en een fantastische eerste editie in Noorwegen kunnen we er weer tegenaan in 2019 met vijf events weer in het vooruitzicht.

Dutchweek organiseert sneeuw evenementen, waar wintersport, en zeker ook spetterende feestjes, centraal staan. Snowparty’s, Après-Ski en clubbing in combinatie met sportieve wintersport maken de evenementen van Dutchweek dé perfecte wintervakantie! Tijdens de evenementen zal het skigebied door Dutchweek gekleurd worden, er wordt namelijk veel waarde gehecht aan de echte internationale vibe.

Dutchweek streeft naar een brede samenwerking met iedereen die maar iets met Dutchweek van doen heeft, en zo is het onze ambitie om uit te groeien tot een waar begrip in de wintersport branche. Dutchweek: Making memories together!