PARTNERS
SPONSOR

We hebben een try-out gehad in maart 2016 in Saalbach met hen en zijn nu echt dik met elkaar aan de slag! Twee van de lokaties in Saalbach en Gerlos zullen weer powered by Sonnema zijn in 2019!!! Heel cool en wij zijn daar erg blij mee. Jullie gaan hier natuurlijk ook zeker van profiteren, bij je boeking via Summit Travel of onze andere reispartners (Wens Business Events, Matz Travel, Sunweb en Bizztravel) krijg je namelijk een voucher waarmee je ter plaatse een Sonnema in de mix kunt halen, helemaal gratis, namens Sonnema!!!! We gaan niet alles al verklappen natuurlijk, maar er zullen nog veel meer leuke acties volgen met hen. Leuk voor ons én leuk voor jullie ;-)!

REISAGENTEN

Al jarenlang is Dutchweek in Val Thorens een begrip en biedt onze vaste reispartner Summit Travel reizen aan naar de Franse alpen. In 2012 is de samenwerking tussen Dutchweek en Summit Travel vergroot door samen een compleet nieuw event neer te zetten in Italië in het plaatsje Sauze d’Oulx. Na diverse edities in Italië zijn ook Oostenrijk en Noorwegen toegevoegd aan het lijstje.

Dutchweek is verantwoordelijk voor het complete event gedeelte en voor alle reis en verblijf wensen kan je heel goed bij Summit Travel, Wens Business Events, Matz Travel, Sunweb of Bizztravel terecht, zij bieden een compleet arrangement aan waarbij je toegang tot alle gezellige feestjes kunt organiseren!

TECHNIEK
MEDIA PARTNER

Vanaf september 2018 gaan wij een samenwerking aan met Skidôme! Wij gaan elkaars bereik vergroten, zullen zichtbaar zijn in de twee prachtige skihallen en al onze sportonderdelen zullen powered by Skidôme zijn. Ook zullen wij samen mooie prijzen weggeven, zoals een reis naar Dutchweek Zell am See – Kaprun bijvoorbeeld tijdens het openingsweekend van dit seizoen. Houdt onze Facebook goed in de gaten voor de nieuwste acties.

Dutchweek en SLAM! gaan in 2019 een unieke samenwerking aan. Zo zijn er gave wintersport reizen te winnen via de radio! En zal er worden gestart met een SLAM! Stage tijdens Dutchweek Italia 2019, Dutchweek Saalbach 2019 en Dutchweek Gerlos 2019!

LOCATIE PARTNERS
SAMENWERKINGEN

Weedka is een vodka van topkwaliteit. De vodka heeft een lichte smaak van cannabis en is 100% natuurlijk en plantaardig.

De onesie skipakken van Snowsuits combineren performance met fashion. De heerlijke pasvorm en goede kwaliteit laten zij je graag ervaren.

Een high-end casual merk dat unieke en tijdloze ontwerpen biedt met een perfecte fit. Elk fashion item bevat zilver of goud van de beste kwaliteit.

Al sinds 1955 is ROGAM dé officiële Mercedes-Benz dealer van bestel- en vrachtwagens in de regio Groot-Rotterdam en Gouda.

De gehoorbescherming van dOb Hearing Protection geeft je een unieke geluidsbeleving. Van herbruikbare oordopjes tot speciaal op maat gemaakte oordopjes. Protect your ears and enjoy the music!

CMP is hét Italiaanse sportswearmerk voor heren, dames en kinderen. Real people, real products.

‘Chase The Sun’