GROEPSREIS

Vele extra’s mogelijk!

GROEPSREIS

Als groep mee naar een van onze Dutchweek events? Bijvoorbeeld als een incentive voor het Sales Team, voor Team Building of om een jubileum te vieren? Wat de reden ook is, wij zullen zorgen dat het allemaal soepel verloopt en nóg leuker wordt. Er zijn namelijk vele extra’s door ons voor jullie als groep te organiseren.

Je kunt dan denken aan: het betalen op rekening, het reserveren van een speciale hoek bij een van de feestlocaties, het organiseren van jullie eigen sneeuw activiteit, een BBQ alleen voor jullie, een ruimte waar jullie zelf een pub quiz of brainstormsessie kunnen houden enzovoort.

Neem contact met ons op via 010-3031231 of info@dutchweek.nl en vraag naar de mogelijkheden! Niks is ons te gek!

Groepsinfo Zell

Groepsinfo Italia

Groepsinfo Saalbach

Groepsinfo Gerlos

Groepsinfo Norway

DUTCHWEEK ZELL
AM SEE - KAPRUN

22 t/m 26 januari 2020

Dutchweek Zell am See – Kaprun is een nieuw evenement dat dit jaar voor het eerst op deze geweldige locatie plaats zal vinden. De eerste editie vindt plaats van woensdag 23 tot en met zondag 27 januari 2018. Boek snel!

MEER INFO

DUTCHWEEK ITALIA

13 t/m 17 maart 2019

Bij Dutchweek Italia draait alles om wintersporten, fantastisch eten, lekker drinken én gezellige feestjes van internationale allure. Een stijlvol evenement in de Italiaanse sneeuw voor elke wintersporter boven de 30 jaar!

MEER INFO

DUTCHWEEK SAALBACH

20 t/m 24 maart 2019

Een spetterend evenement met een Nederlandse touch, in de sneeuw, voor wintersporters die houden van een goed feestje. Dutchweek met de Oostenrijkse charme van het mooie en uitgestrekte Saalbach.

MEER INFO

DUTCHWEEK GERLOS

27 t/m 31 maart 2019

Ook in 2019 zal er weer een Dutchweek Gerlos worden georganiseerd! De goede sfeer, feesten en schitterende pistes maken dit event geschikt voor echte wintersporters die ook graag een mooi feestje pakken.

MEER INFO

DUTCHWEEK NORWAY

03 t/m 07 april 2019

Bucket list event! Op zoek naar meer avontuur tijdens het skiën en snowboarden? Check dan het programma,  vier dagen vol met sneeuw, wind en water to the max in het weergaloze landschap van Noorwegen.

MEER INFO
ALS EERSTE OP DE HOOGTE ZIJN VAN DUTCHWEEK NIEUWS EN ACTIES? MELD JE HIER AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!